Meteen naar de inhoud

GENIET EN ONTSPAN

BADKAMER MONTAGE | INSTALLATIE | ONTWERP

WILT U BINNENKORT UW VOLLEDIGE BADKAMER LATEN DOEN EN WEET U NIET WAAR U MOET BEGINNEN? WIJ HELPEN U GRAAG!

Wilt u binnenkort uw badkamer gaan doen en weet u niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u van A tot Z helpen. Het begint met het ontwerp. Wij helpen u graag in de ontwerpfase. Van een plattegrond, tot 3d ontwerp tot de definitieve tekeningen zetten wij uw wensen over op papier. Ook in kranen, douchesets, badkamermeubels, toiletten, baden en tegelwerk denken wij mee en kunnen u direct vanaf onze leveranciers aanbieden. Makkelijker voor u, zekerheid van kwaliteit en altijd een combinatie die daadwerkelijk goed uitvoerbaar is in uw situatie.

Heeft u de badkamer al uitgezocht en zoekt u de installateur die alles voor u voorbereid en de complete montage kan verzorgen, dan zorgt ons enthousiaste team voor de uitvoer. Dus wilt u een installatieteam, montageteam of wilt u van A tot Z een geweldige badkamer. APD installatietechniek denkt graag met u mee. Neem snel contact met ons op.

ONTWERP

Graag gaan we samen met u de uitdaging aan om uw wensen uit te werken tot een sterk en functioneel ontwerp. De bruikbaarheid, het gevoel, de wensen, belichting, materialen, sanitair, tegels, ventilatie. We denken mee en werken dit voor u uit.

TECHNIEK OF MONTAGE

Wellicht heeft u een badkamer al aangeschaft en ontbreekt de partij die uw installatietechniek kan verzorgen. Of misschien zoekt u een partij voor montage, tegelwerk en afwerking. Wij doen wat voor u nodig is.

COMPLEET

Ontwerp, installatie, montage, alles van A tot Z geregeld. Van de eerste plannen tot aan de complete afronding. Wij verzorgen dit volledig voor u. Het enige dat u nog doet is genieten van de rust en ontspanning.